Polityka prywatności

W ubcgrandprix, dostępnym pod adresem https://ubcgrandprix.com/, jednym z naszych głównych priorytetów jest prywatność odwiedzających. Niniejszy dokument dotyczący Polityki prywatności zawiera rodzaje informacji gromadzonych i rejestrowanych przez ubcgrandprix oraz sposób ich wykorzystywania.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, nie wahaj się z nami skontaktować.

Niniejsza Polityka Prywatności dotyczy tylko naszych działań online i jest ważna dla odwiedzających naszą stronę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępniali i/lub zbierali w ubcgrandprix. Niniejsza polityka nie ma zastosowania do jakichkolwiek informacji gromadzonych w trybie offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa. Nasza Polityka Prywatności została stworzona przy pomocy darmowego Generatora Polityki Prywatności.

Zgoda
Korzystając z naszej strony, wyrażasz zgodę na naszą Politykę Prywatności i zgadzasz się na jej warunki.

Informacje, które zbieramy
Dane osobowe, o które jesteś proszony, oraz powody, dla których jesteś proszony o ich podanie, zostaną Ci wyjaśnione w momencie, gdy poprosimy Cię o podanie swoich danych osobowych.

Jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje o Tobie, takie jak Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i/lub załączników, które możesz nam wysłać, oraz wszelkie inne informacje, które możesz podać.

Podczas rejestracji Konta możemy poprosić o Twoje dane kontaktowe, w tym takie elementy, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

Jak wykorzystujemy Twoje dane
Informacje, które zbieramy, wykorzystujemy na różne sposoby, w tym do:

Zapewniamy, obsługujemy i utrzymujemy naszą stronę internetową
Ulepszaj, personalizuj i rozszerzaj naszą stronę internetową
Zrozum i przeanalizuj, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej
Opracuj nowe produkty, usługi, funkcje i funkcjonalności
Komunikować się z Tobą bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym w celu obsługi klienta, w celu dostarczania aktualizacji i innych informacji dotyczących strony internetowej oraz w celach marketingowych i promocyjnych
Wysyłam Ci e-maile
Znajdź i zapobiegaj oszustwom
Pliki dziennika
ubcgrandprix postępuje zgodnie ze standardową procedurą korzystania z plików dziennika. Pliki te rejestrują odwiedzających, gdy odwiedzają strony internetowe. Robią to wszystkie firmy hostingowe i stanowią część analizy usług hostingowych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), datę i godzinę, strony odsyłające/wyjścia i ewentualnie liczbę kliknięć. Nie są one powiązane z żadnymi informacjami umożliwiającymi identyfikację osoby. Celem informacji jest analiza trendów, administrowanie serwisem, śledzenie ruchu użytkowników na stronie oraz zbieranie danych demograficznych.

Pliki cookie i sygnalizatory WWW
Jak każda inna strona internetowa, ubcgrandprix używa plików „cookies”. Te pliki cookie służą do przechowywania informacji, w tym preferencji odwiedzających oraz stron w witrynie, do których użytkownik odwiedził lub odwiedził. Informacje są wykorzystywane do optymalizacji doświadczeń użytkowników poprzez dostosowywanie zawartości naszej strony internetowej w oparciu o typ przeglądarki odwiedzających i/lub inne informacje.

Aby uzyskać więcej ogólnych informacji na temat plików cookie, przeczytaj artykuł o plikach cookie na stronie Generuj politykę prywatności.

Plik cookie Google DoubleClick DART
Google jest jednym z zewnętrznych dostawców w naszej witrynie. Wykorzystuje również pliki cookie, znane jako pliki cookie DART, do wyświetlania reklam odwiedzającym naszą witrynę na podstawie ich wizyty na stronie www.website.com i innych witrynach w Internecie. Odwiedzający mogą jednak odmówić korzystania z plików cookie DART, odwiedzając Politykę prywatności reklam i sieci partnerskiej Google pod następującym adresem URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Polityka prywatności partnerów reklamowych
Możesz zapoznać się z tą listą, aby znaleźć Politykę prywatności dla każdego z partnerów reklamowych ubcgrandprix.

Zewnętrzne serwery reklamowe lub sieci reklamowe wykorzystują technologie, takie jak pliki cookie, JavaScript lub sygnalizatory sieci Web, które są używane w odpowiednich reklamach i linkach wyświetlanych na ubcgrandprix, które są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. Gdy to nastąpi, automatycznie otrzymają Twój adres IP. Technologie te są używane do mierzenia skuteczności ich kampanii reklamowych i/lub personalizowania treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych stronach internetowych.

Należy pamiętać, że ubcgrandprix nie ma dostępu ani kontroli nad tymi plikami cookie, które są używane przez reklamodawców zewnętrznych.

Polityka prywatności stron trzecich
Polityka prywatności ubcgrandprix nie ma zastosowania do innych reklamodawców ani stron internetowych. W związku z tym zalecamy zapoznanie się z odpowiednią Polityką prywatności tych zewnętrznych serwerów reklamowych w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji. Może obejmować ich praktyki i instrukcje dotyczące rezygnacji z niektórych opcji.

Możesz wyłączyć pliki cookie za pomocą indywidualnych opcji przeglądarki. Aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookie w określonych przeglądarkach internetowych, można je znaleźć na odpowiednich stronach internetowych przeglądarek.

Prawa do prywatności CCPA (nie sprzedawaj moich danych osobowych)
Zgodnie z CCPA konsumenci z Kalifornii mają między innymi prawo do:

Poproś firmę, która zbiera:

dane osobowe konsumenta ujawniają kategorie i określone fragmenty danych osobowych, które firma zebrała na temat konsumentów.

Poproś firmę o usunięcie wszelkich zebranych przez firmę danych osobowych dotyczących konsumenta.

Zażądaj, aby firma, która sprzedaje dane osobowe konsumenta, nie sprzedawała danych osobowych konsumenta.

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na odpowiedź. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Prawa do ochrony danych RODO
Chcielibyśmy upewnić się, że jesteś w pełni świadomy wszystkich swoich praw do ochrony danych. Każdemu użytkownikowi przysługuje:

Prawo dostępu – Masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Za tę usługę możemy pobrać niewielką opłatę.

Prawo do sprostowania — masz prawo zażądać poprawienia wszelkich informacji, które uważasz za niedokładne. Masz również prawo zażądać od nas uzupełnienia informacji, które Twoim zdaniem są niekompletne.

Prawo do usunięcia – masz prawo zażądać, abyśmy usunęli Twoje dane osobowe, pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania – Masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania – Masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do przenoszenia danych – masz prawo zażądać, abyśmy pod pewnymi warunkami przenieśli zebrane przez nas dane do innej organizacji lub bezpośrednio do Ciebie.

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na odpowiedź. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Informacje dla dzieci
Kolejną częścią naszego priorytetu jest dodanie ochrony dzieciom podczas korzystania z Internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i/lub monitorowania i kierowania ich aktywnością online.

ubcgrandprix nie gromadzi świadomie żadnych danych osobowych umożliwiających identyfikację od dzieci poniżej 13 roku życia. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko dostarczyło tego rodzaju informacje na naszej stronie internetowej, gorąco zachęcamy do natychmiastowego skontaktowania się z nami, a my dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć takie informacje z naszych rejestrów.